Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 7 november 2011

Herre gud vad fin jag är....

Jag hade verkligen tänkt att spara mina fina nya kläder som Mor råkade köpa till mig igår...Fast när Maken satt och tittade på Football tog jag en dusch rakade benen och smorde in huden med väldoftande bodylotion och gjorde en väl behövlig hår inpackning. Så när jag vaknade i morse luktade jag så gott så gott ( vilket inte innebär att jag brukar lukta illa på något sätt) ville jag bara ha mina nya fina kläder på mig. Så idag har jag haft klänning på jobbet med matchande strumpor och byxor.  Faktiskt om jag inte blev lite piggare och friskare omgående?

Jag kunde inte somna i går kväll. Först började jag läsa en ny bok (stundande natten, upplyftande litteratur från terminalvården om konsten att dö...inte direkt natt litteratur kanske?) Sen låg jag och funderade på pedagogisk dokumentation...klockan halv ett på natten...Jag var uppe och drack två gånger, kissade en gång och sen tittade jag ut genom fönstret och såg att ljusen jag tände under Spässlandarosen  fortfarande lyste. Tja det fick ju mig att fundera på Mormor, Döden och i förlängningen husbrand...(nåt ska man ju dö av) Det var ju bara att gå upp igen på med en kofta och gummistövlar och blåsa ut ljuset som stod på trappfarstun som jag också tände härom dagen och hade glömt bort. Mormors ljus får brinna tills det slocknar (inne på tredje dagen nu...) Tror jag somnade därefter nån gång och vaknade efter bara en kort stund av väckarklockan.

Det är tur då att man har gått runt och varit så snygg hela dagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar