Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 13 november 2011

Bakis?!

Det var länge sedan...typ förra nyårsafton. eller föresten inte, den firade vi lugnt här hemma. Igår hade vi tjej träff och Alla var med! Det innebär exakt sju personer och de allra bästa som finns. Krasst fick vi konstatera att vi känt varandra halva livet, vissa av oss, om träffades på lärarutbildningen 92. De som tillkommit senare känns minst lika långlivade vänskapsmässigt om man säger så.


Det blev bubbel och vitt vin före maten.Till middag en god citronkyckling och rödvin...mer rödvin, en liten whiskypinne och mer rödvin innan vi helt enkelt skrattat oss tillräckligt fördärvade för att somna här och var i lägenheten. En av goda vännerna flyttar snart till Kina för ett par år och vi kommer sakna henne massor. Det blev på så sätt lite avskeds middag även om vi kommer träffas innan hon åker så kommer vi inte vara alla samlade på ganska länge. Kanske därför man mår lite dagen efter idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar