Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 29 november 2011

hösten är här...

Precis lagom till advent kom då hösten tillslut. Orkanvindar i söndags, träd och grenar överallt...inte som Gudrun kanske men väl jobbigt att vara ute i. Jag har ont i halsen så jag slipper gå ut. Det är tur. Gårdagen var kanon bra bortsett från att jag inte kunde svälja ordentligt. Jobbade en vanlig måndag men efter åkte jag och en kollega till stan för att äta på Bergakungens och gå på en föreläsning om IKT på opalen. Föreläsningen var bra, fast jag fick gå ut och hosta ett par gånger vilket var lite pinsamt. Kanske inte att jag lärde mig så mycket nytt men det var inspirerande att höra en annan IT-pedagog prata om sitt. Dessutom skulle hon med till BETT i London så jag hoppas vi får prata mer då.

Idag var vi i skogen hela förmiddagen och sen bar det av till Stallet. kanske inte så jätte lockande. Inte ens dottern var värst inspirerad att gå ut och rida i regn och stormvindar i skymningen. Vi överlade och beslöt att köra en blandad kompott. Först en kort tur i skogen för jag orkade inte gå... sen lite töm körning och sist lite barbacka för Dottern. Ponnyn var helt genomblöt när vi tog in så det blev ett litet täcke att sitta på. Äntligen fick jag skäl att använda det! Och min fina regnrock...man ska inte gnälla alltså.

Nu kom lilla Maken hem med blossa stark vins glögg med rom till mig så jag är ganska glad ändå. Om det bara går att svälja blir jag mätt och belåten.




Fy Fasen vilket väder det är...riktig urslig höst!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar