Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 23 februari 2012

HA!

Nu kom våren och snön var borta ur både backe och paddock.  Det betyder att det går att rida riktigt ordentligt igen. Och att det inte längre finns något att skylla på...Nattis har sin kompis med sig och jag ska på planering efter ridningen så det är bra att hålla sig ur stallet så mycket som möjligt. Barn får rida självt och Mor får stångas med sina utmaningar bakom ratten. Tänkte att det bara är att göra det, och göra det lite bättre än sist...Kopplar på transporten och lämnar stallet med en tom transport bakom bilen. Funderar på vart man ska vända om man nu bara vill ta en liten tur innan man ska försöka parkera transport helvetet igen. Klockan är bara halvfyra och solen skiner och det är barmark!

Jag körde till Delsjön och backade fram och tillbaka tills det kom en mycket sympatisk man och frågade om jag kört fast eller bara tränade... Jag tackade så mycket och så fortsatte backa ett antal gånger till. Sen var det hem igen och back runt hörnet...Det gick betydligt bättre och efter tre försök stod den på plats med marginal:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar