Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 24 februari 2012

laddar

Försöker verkligen ladda...men dagen har varit tyngre än väntat...Kursen var  bra,lika bra som igår. Jag fick oväntat underbart generös feedback på två av mina uppdrag från två olika personer jag faktiskt inte riktigt förväntat mig det från...Vad glad man blir när någon tycker att man gör något svårt riktigt bra...Faktiskt tror jag att Sandras komplimang är den finaste jag fått...kanske någonsin.. tack för den! Och för panodilen jag fick för klockan 12 i dag trodde jag att jag skulle behöva avbryta kursen och gå hem.

Jag kom upp till stallet och tog in världens smutsigaste ponny och funderade på att rida ut i solen och vinden. Fast sen kom jag på att jag inte skulle orka kliva av och på för att öppna grinen. Så då tänkte jag paddock tills jag insåg att jag då skulle behöva kliva på...Tömkörning är kul, fast man måste gå bakom...suck. Kanske bara lite Horsemanship? Fast då måste jag ändå gå genom den leriga hagen. Nej en sån här dag då är man glad för att stå och borsta sin ponny i en halvtimme och sen dricka lite kaffe med trevliga stallkompisar (Camilla du kommer vara saknad resten av våren...) Det blev ingen ridning.

Efter lite mat mår jag något bättre och hoppas att det håller i sig i morgon får då blir det horse show! 
Det gäller bara att orka upp och åka till stallet först och sen hänga på scandinavium i 13 timmar...Ska göra av med lite för mycket pengar träffa vänner...En perfekt dag heltr enkelt...det vill såga om man är frisk, pigg och iform...Håller tummarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar