Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 27 september 2012

äntligen

Äntligen hemma igen. Idag träffade jag mina kursdeltagare i den avancerade gruppen och de var jätte trevliga! Naturligtvis, av någon anledning verkar alla som söker och går min kurs vara så fantastiskt trevliga. Och duktiga. Det gick betydligt bättre med tekniken så idag han vi allt som var planerat och lite till. Jag mådde jätte bra och sen mådde jag plötsligt jättedåligt. För andra gången på kort tid har jag behövt åka hem av onämnbara anledningar innan jag åkte till stallet. Jag mår fortfarande illa faktiskt men när jag var i stallet mådde jag naturligtvis bra.

Fast först ägnade jag en stund i soffan med samarin och alvedon. Därefter letade jag en timme efter Nattis ridskor som hon förlagt utan att hitta dem. När jag väl kom till stallet var mitt humör inte direkt på topp. Det regnade också. Och jag hade glömt äta mellanmål eftersom jag mådde illa. Det blev en rask promenad i skogen en timme så jag fick lite motion åtminstone.

The National Archives UK
Vi såg ett rådjur på avstånd och senare lyckades jag undvika att köra på två rådjur på väg hem. Dottern var väldigt tacksam för att vi inte körde på dem med en otäck olycka vi bevittnade i färskt minne på väg hem från stugan. Jag hade tur, de rusade ut bara 30-40 meter framför mig i regn och mörker. Bilen bakom höll också avstånd så jag vågade bromsa. Lite läskigt faktiskt och jag är väldigt tacksam att reaktionsförmågan var bra trots att jag var väldigt trött. Det blir en liten påminnelse om att vara försiktig i trafiken.

Nu är man äntligen hemma helskodd och torr igen. Maten har hamnat på rätt ställe och magen är förtillfället snäll och tyst.

I morgon ska jag iväg till Alingsås på uppdragsdag för ALP. Fabian ska vila och på lördag får Nattis galoppera av honom lite för söndag är det NH och det är lite vilodag det med. Jag behöver nog vilan mer än han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar