Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 29 september 2012

Helg

Det är skönt med helg. Jag tycker nog att helgen kommer ganska regelbundet faktiskt vilket är tur. I fredags var jag på uppdragsdag på ALP. Det betyder väldigt kortfattat att man får vara väldigt allert i huvudet hela dagen samtidigt som man plötsligt befinner sig i en stor varm famn av fantastiska människor som en stor vänskaplig familj. Lite sekt helt enkelt på det allt bästa och finaste sätt menat. Vi fick vårt uppdrag, på ett fritidshem den här gången. Det ska bli spännande och gruppen verkar vara jätte bra... Efter att ha ätit alldeles för mycket mat slutade vi tidigt nog för att få eftermiddagen att njuta ave.

Jag åkte till stallet så klart. Fredagar är vilodag men vädret var perfekt så jag skrittade ut en timme med Rebecka , det var helt underbart att avsluta vecka så. Sen åkte jag hem och lagade mat som vi faktiskt åt tillsammans vid bordet hela den utökade storfamiljen.

Idag bestämde jag att Nattis fick åka till stallet själv så jag och maken kunde få en heldag tillsammans. Vi åkte till Mölndal för att handla och fika . Fint väder var det också så det var en njutbar dag. Nu ska jag snart åka iväg och träffa tjejligan för middag. Jag längtar efter att dricka lite vin och äta god mat hela kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar