Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 20 september 2012

kontorstid

Det var alldeles tyst och stilla på kontoret idag. Jag fick gjort så grymt mycket. Bland annat tömma mitt google fotoalbum på massa back-upade bilder helt utan att tänka på sammankopplingen mellan bloggen och google. Med resultat att alla bilder på bloggen innan årsskiftet försvann, för alltid. Det var ju synd för någon stans tänker jag att bloggen är en fin dagbok att bläddra tillbaka i om några år. Men, men.... Jag fick gjort en del vettigt också och till lunch var jag färdig med förberedelserna inför nästa torsdag. Därför åkte jag till Kulle för att äta och passade på att hjälpa till lite. (att jag sparade 69 kr jämfört med en lunch på Briggen i ensamhet var avgörande för det beslutet)

Sen fortsatte jag med kursförberedelsen där och insåg att jag nog inte var så klar som jag trodde.
Det var tur att jag fick ett sms om att ridläraren var sjuk för jag behövde stanna kvar betydligt längre än jag borde.

Nattis fick rida istället Hon och Kajsa hoppade lite hinder i paddocken. Vi gjorde en liten övning med upphöjda bommar på marken i trav och sen ett rätt uppstående på medel linjen bara för att höja självförtroendet inför klubbtävlingen. Hon hoppade nog 65 idag så det blir nog ok på söndag med 60 bana.

Dagens mest intressanta händelse var att vi träffa de räven. Den är sjukt orädd och väldigt söt. Hästarna är inte ett dugg rädda heller. Jag fick en liten film snutt på den. Väldigt häftigt att komma så nära. tyvärr hade jag bara mobilen så kvaliteten blev inte 100.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar