Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 19 september 2012

små bekymmer

Ok. Jag är nöjd med min dator...Den startar upp på ett kick och internet startar direkt utan några problem som det var tidigare...Jag trodde det var vårt modem så vi uppdaterade det till högsta hastighet i går. Kanske onödigt men vi är många som surfar samtidigt. Jag upptäckte ett litet problem bara när jag kom hem idag. Alla förskolans iPads är synkade till den datorn...när jag stoppade in kontakten i den nya fick jag lägga till den som en behörig dator. När jag sen lägger till min jobb iPad kan jag välja på att inte synka eller radera och synka om...Gaaah! Det är INTE bra.

Dessutom har jag blivit ombedd att låna ut mina projektfilmer som jag gjorde för kursen förra terminen och de finns naturligtvis inte kvar men kanske att jag hade hittat dem i den gamla datorn. Om jag inte tömt den igår. Skit eller vad man ska säga.

Det var en bättre dag på jobbet idag men det kan eventuellt bero på att jag slutade klockan 12. Jag stannade på apoteket och blev 2000 kronor fattigare på mediciner igen. Tur man har högkostnadsskydd i det här landet annars hade sonen fått klara sig utan kryckor. Jag hade tänkt att åka direkt till stallet men jag fick plötsligt och akut ont i magen och fick skynda hem (jag går inte in på varför). Fick peta i mig en ipren igen för huvudvärk. Det var nog tredje gången på väldigt kort tid, jag som aldrig brukar ta tabletter. Fast jag skulle ju till stallet och då måste man ju vara i form.

Ridningen gick ju inte fantastiskt till en början. Men efter ett tag släppte det ordentligt. Red ett lätt C:1 program som avslutning med Fabian i god form nästan hela tiden. Vi fick till och med till en travökning som var värd namnet, i form...Jag tog med kameran och filmade en snutt men det fanns ju inte plats för mer än en kvart på minneskortet. Naturligtvis slutade kameran filma en bra stund innan det gick riktigt bra. ... Men jag ser i  varje fall vissa förbättringsområden om man säger så. Nåväl han rör sig helt ok för att vara första halvtimmen av  ridpasset, det brukar vara betydligt mer katastrof. De sista minuterna gick han i så låg form att jag trodde vi skulle göra en bakvänd slidestop (Med pannan i marken istället för haserna.)och när jag satt av var han väldigt andfådd . Han orkade knappt skritta tillbaka ut i hagen så jag hoppas han inte har alltför mycket träningsvärk imorgon. Jag kommer nog ha det, känner jag nu.
I morgon blir det lektion i centreradridning. Hoppas jag lär mig något...gud vet att jag behöver det:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar