Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 22 september 2012

Arbetsdag

Fast i stallet idag. Britt har ett spännande koncept varje år där stadsfolk (läs grannar, vänner och stallfolk) får leka bonde för en dag. Det är inte alls så spännande som det låter men lika trevligt som alltid:) Vi var på stallet klockan halv tio och kom hem blöta trötta och slitna klockan fyra på eftermiddagen. Vi har röjt gammalt bröte i hagen vilket var välbehövligt nu när det blir fler hästar i stallet. Därefter blev vi serverade en fantastiskt god chilli med tortillachips och sallad. Vi han fixa ordning och sladda i paddocken också men sen var kroppen slut. Nattis hade ponnyridning för några yngre flickor på Fabbe. Han har haft två lugna pass nu för att vara i form för den stora klubbtävlingen i morgon.







När jag kom hem var det lika bra att gå in i växthuset direkt för att skörda lita av det sista som växer. Jag lämnade ett par tomat plantor och hoppas att de sista tomaterna ska hinna mogna innan frosten kommer. Det känns som om hösten både är blötare och kallare än normalt. I fjol hade vi strålande väder ända in i början av oktober. i år är det inte mycket som har hunnit mogna. Kanske att purkjolöken är årets succé? jag ska göra soppa på dem en dag. Idag blir det köttgryta med lammkorv och rödvin. Jag tog de sista vaxbönorna också så det ska jag koka till... Mums!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar