Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 4 oktober 2012

Hur kul som helst!


Inkörning av Fabian del 1


Låt mig presentera min nya polare Vilde Bill (fråga mig inte varifrån han fått det smeknamnet...) I går när jag kom till stallet hängde det en väldigt tung körsele till en nordsvensk i stallet. Jag förstod att det var Bill som tagit mig på allvar när jag sa att det skulle vara kul att köra in Fabian eftersom det går så bra när jag tömkör. 
Till en början vill jag bara säga att det är tungt! Alltför tungt för mig helt klart och stackars häst...Men Bill hör till den gamla skolan så på med selen och ut och tömkör. Fabian skötte sig väldigt fint tycker jag. Både trav och skritt funkade fint men jag vågade mig inte på att gallopera, selen är minst ett nummer för stor och hänger runt buken. (ähhh det gör inget...)

Det blev en väldigt bra men lång stall dag. Min plan var att åka upp och träna att lasta själv med repgrimma. Men så ringde Nattis och sa att hon ville rida i paddocken direkt så jag fixade hönäten och sen tog jag en promenad ut i skogen och plockade lite trattisar. Man tror man går långt när man plockar svamp för kroppen blir så trött. Det gör man inte. Jag satte på Appen "runkeeper" och såg att jag gick hela 400 meter. Jag hoppas den visade fel för det tog mig en timme.

När jag kom tillbaka åt vi middag innan vi satte i gång med att mocka och sopa. Det var då som Bill dök upp och tyckte vi skulle köra lite... Selen som sådan är gammal, sliten och unken men i ena endan satt de mest fantastiska tömmar jag hållit! De plockade jag av och hängde in för att använda varje gång jag tömkör. De är till låns förstås men saker ska ju användas. Sen åkte Bill och kom tillbaka med en planka som Fabbe skulle dra. Det funkade inte. Sen åkte han kom tillbaka med ett par skaklar... Jag kom till stallet klockan tre och åkte hem åtta! Gissa om jag är trött nu? Med Bills hjälp är nog Fabian snart redo att dra stock i skogen. Nattis var väldigt duktig med. Hon skulle göra Gammelsläkten stolt!

Lite mer fart Hästen här...


Nattis är duktig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar