Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 7 oktober 2012

otur

Här står Fabian och är halt den stackaren...Han verkar inte så olycklig för det men rejält ont i höger fram, det har han. Och just idag skiner solen och vi hade bokat en hopplektion. Tack och lov han vi se att han var halt redan när Nattis hämtade in honom så jag kunde ringa och avboka.

Det kom två nya hästar till stallet igår och efter att ha gått  några timmar och tittat på varandra släpptes de i hop strax innan vi kom till stallet. Fabian verkar ha fått en ny kompis i HerrMan. De stod och åt tillsammans som bästa kompisar. Men alldeles innan vi kom ur bilen han vi se att han galopperade i hagen. De som tittade på berättade att han precis gjort en snygg "slidestop" rakt in i jordhögen. Det är väl antagligen då han gjorde sig illa. Nåväl det är väl inte konstigt att de halkar när det regnat som det gjort. Och lite liv måste det ju få vara när de ska lära känna varandra.

Jag ville inte ha honom inne hela dagen när de andra får göra upp rangen så Nattis föreslog att vi kunde använda fållan som sjukhage. Smart tjej, det var perfekt. En veckas vila får det bli till en början men det var varken varmt eller svullet och ingen puls så vi avvaktar med att ringa veterinären.

Skit tråkigt men lägligt för jag ska jobba heltid två veckor så det var lite stressigt. Nu behöver vi bara åka upp en stund på kvällen för att kolla hur det läker.

Solen skiner fortfarande och jag funderar på vad man ska göra med en söndag när man inte är i stallet...kanske ta en promenad? Eller äta upp resterna av godiset från igår?

Fabian och HerrMan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar