Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 3 januari 2013

ojdå

Jag har precis köpt mig en sadel! På hästnet, osedd och oprovad...undrar hur bra det blir? Men för första gången i en annons såg jag en dressyrsadel till cob/haflinger för bara 1800:- så då slog jag till. Det är en syntetsadel från Hööks, alltså ingen tjusig sak men vi var på Hööks idag och provsatt en av deras och den var riktigt bekväm och bra i storlek. Passade på att handla sadelgjord och stigläder som ska passa till, stigbyglar får jag köpa på Ullared för de var jättedyra på Hööks.

Nu ska man bara hålla tummarna att den passar min korv också för sitsen i den sadel vi har lämnar verkligen en hel del att önska...Jag kommer sitta som Jan Brink inom en vecka jag lovar!

Jag var ganska nöjd med turen till Kållered. Hittade ett dressyr schabrak som matchade min jacka och mössa och var på halva priset. Nattis fick en mjukisdress och jag en hoodie. Inget att rida i men det kändes inte som om det var behövligt och eftersom vi ändå snart behöver till Ullared hittar jag säkert vad jag "behöver" där. Det blev dyrt ändå men eftersom jag är så smart sparade jag massa pengar på att fuska mig förbi trängselskatts betalstationen. Att vi körde över Öjersjö och sen till Mölndal via Pixbo var ju ingen extra omväg på något sätt.. Tänk att det kan kännas så skönt att spara pengar! Det tog 35 minuter en väg och i ärlighetens namn tror jag vi varit där på 20-25 min om jag åkt vanliga vägen. Och på dessa extra 20 minuters resväg tjänade jag alltså 16 kronor. (hmmmm. varför kändes det så bra när jag satt i bilen och körde förbi betalstationen och ropade "WE BEAT THE SYSTEM"!!!)

I stallet hade vi gott om tid. Följde upp gårdagens lektion med att tömköra i paddocken. Fabbe var så fin och framåt så jag kunde verkligen se att det gav resultat igår. Imorgon ska vi fixa upp saltet till paddocken men jag tror Fabbe ska vila i morgon så får vi se på lördag hur det blir. Om inte annat behöver jag vila för jag har ont i hela kroppen efter ridning och dagens stalltjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar