Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 16 februari 2013

Vår i luften

Det är sant även om marken fortfarande är vit och temperaturen ligger runt 0an så känner man verkligen våren precis under ytan. Sov ovanligt länge och åkte sen upp till stallet som alla lördagar. Det är något väldigt rogivande med att veta vad man ska göra varje dag. Inte massa motstridiga tankar. Det är stallet som gäller om inget annat mycket speciellt står på agendan.
Idag ska jag åka till Emma på middag så hela lördagen är klar.

Fåglarna sjunger mer och mer utanför fönstret och i paddocken är det ett himla liv till och från. Jag längtar tills snön har smält bort så man kan rida på riktigt. Volten vi skottat och saltat är helt ok att både trava och galoppera på så jag måste säga att det var väl investerade pengar att lägga salt.
Första dressyrpasset på en vecka gick bra. Först var det lite motigt som vanligt men efter 20 minuters uppvärmning började det släppa. I slutet var han så himla trevlig att man får lite tårar i ögonen. Tänk att han kan vår lilla pålle! Skummet yr ur munnen när han slappnar av och jobbar, det frustas och han tar i allt vad han kan...själv får man ju arbeta med hela kroppen också och i dag blev det 1 timme och 20 minuter aktiv ridtid. Det känns kan jag meddela:)

Nu ska jag försöka göra mig lite representabel innan jag går bort. Kanske lägger jag mig en stund på sängen och läser...har bara ett kapitel kvar i Torgny Lindgrens bok Minnen. Den är så väldigt bra och handlar inte om något alls. Jag älskar verkligen den författaren, han skriver om livet som jag upplever det, en lång sträcka av händelser i vardagen utan speciellt mycket betydelse för något alls... Och så får han det att framstå som värt att leva ändå...det är härligt :)

Några som vet hur man gör för att njuta är dessa godingar. Jg tror jag ska följa deras exempel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar