Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 28 april 2013

ansträngande vecka

Nu är den avklarad, en av årets mer ansträngande och roliga veckor. Inget går upp mot Gothenburg Horse Show! Och mässan sen vad jag önskar att jag hade massor av pengar alternativt inte hade gjort av med dem jag hade. Men nu är det försent. Så det blir till att spara lite framöver. jag hade sparat till mässan redan innan så jag kom inte dit tomhänt och hemvägen var ju absolut motsatsen till tomhänthet...

Roligast är förstås att se på tävlingarna och heja fram världens bästa ekipage. Igår satt vi med gamla stallkompisar och umgicks och hade väldigt trevligt. Barnen har ridit tillsammans tidigare och så lärde vi känna varandra. Utöver att vi umgicks så träffade vi massor av människor från hästvärlden som man träffat i olika sammanhang. En av de roligaste mötena var Jill från säve. Där var jag och Sussie för en väldigt massa år sedan på sits och balansläger och en del småkurser. Hon kände igen mig och vi började prata om lite olika saker. Så nu tror jag att jag ska boka in henne för lite lektioner i western, trail och kanske prova working equitation. Jag har funderat på att hitta en tävlingsgren som faktiskt skulle vara möjlig att ställa upp i. Fabian har ju inte direkt kroppsbyggnad för vare sig dressyr eller hoppning så jag funderar på bruksridning. Det visste hon också lite om så det ska bli en nytändning tror jag.

Snygg är han i varje fall min pålle och ännu snyggare blev han i sitt nya sobra schabrak med namn på och matchande lindor... kostade bara 600 spänn.


Jag köpte även ett nytt träns och tyglar i svart: 300+ 200:-
Sporrar och sporremmar 150:-
Schabrak för uteritt med avtagbar sidoväska för liten packning 150:-
Spö 40:-
Knäskydd. (obekvämt) 300:-
Jacka till Nattis Kingsland 250:-
Jacka till mig Kingsland 800:-
Strumpor 100:-

Set blev 2890 plus all mat och dryck. Liite över min budget på 1300:- Efter kortet var taget gick vi upp för att stila i paddocken men jag kan inte säga att det gick så mycket bättre för att vi var snygga. Möjligen lite sämre på grund av lite taskig bjudning. nåväl vi tar igen det i morgon för ny är jag bara rakt igen om trött efter en lång men givande vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar