Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 5 april 2013

Men skit

Idag fick vi riktigt taskiga nyheter. Det kan eventuellt gå kvarka på grannstallet. Och vart var jag i onsdags? Men skit liksom...man har inte varit på annat stall på flera månader och så kommer man bort på träning och dagen efter får de ett misstänkt kvarka fall. Det är inte bekräftat men paniken kommer ju krypande direkt.

Så istället för att i lugn och ro jobba en trevlig fredag fick jag söka fakta om eländet. Jag pratade med SVA om det hela och risken att Fabian skulle ha blivit smittade mikroskopisk som tur är. Risken att vi skulle dra in smitta i vårt stall är väldigt väldigt liten men naturligtvis är man orolig. För stallfriden skull har vi allt bestämt att Nattis inte får rida på ridskolan förrän vi vet hur det utvecklar sig. Dessutom fick jag åka till stallet och tömma Fabians skåp och ta hem alla saker för tvätt och rengöring. Inte direkt så jag tänkt mig min fredagskväll. Kanske lite överdrivet men det är ju bättre att ta det säkra före det osäkra.

Den enda fördelen var att skåpet äntligen blev vårstädat. Eller en sak till, jag behövde inte inte laga mat för när jag väl kom hem var klockan för mycket för det. Istället hoppade vi i duschen och beställde pizza för hemkörning! Kan man tänka sig! Inom 20 minuter knackade det på dörren och två pizzor och en fantastisk falafel till den hälsosamma levererades. Den hälsosamma sköljde ner falafeln med vin och en choklad muffins förstås...så så status quo som vanligt alltså.

Imorgon blir det först tvättning av sadel och träns innan det blir en tur till stallet. Antar att man får tempa ett par veckor för att vara på säkra sidan men så länge det inte finns symptom får man rida på som vanlig och till och med resa från stallen om man vill. Vi ligger lågt med den biten i varje fall 14 dagars inkubation. Kan man ha otur eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar