Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 2 april 2013

Vårkänslor

Solen strålar och temperaturen tar sig upp mot 10 plus...det är vår på riktigt även om det endast är några få krokus mot söderväggar som vågar sig upp. Julrosorna försökte för några veckor sedan men vintern slog raskt ner dem vid rötterna. Effektivt för de ser jag inte förrän nästa vår.

Det var tur att jag fick ett par dagar hemma innan jobbet började. Inatt sov jag så himla dåligt att man skulle tro att jag glömt min melantonin men det hade jag givetvis inte. Däremot lite ut gängorna efter resan ont i kroppen av två dagars stallarbete och ridning och dessutom mardrömmar om muterade fisködlor...som tur var började vi veckan med att ta det väldigt lugnt och njuta av att det var lite påsklov även hos oss.

Igår var det en perfekt dag för ridning. I söndags var
jag så laddad och så gick det så dåligt. I går gick det betydligt bättre faktiskt så jag hoppas att det bara var en formsvacka. I morgon kväll tar jag med honom på lektion på prk igen så får vi se om det blir lite bättre i slutet av veckan.

Och eftersom inte lektionen börjar förrän halv åtta har jag hela eftermiddagen i morgon att plocka lite i trädgården medan vädret lovar vår. Har hört illa sinnade rykten om att det ska börja regna och bli kallt i helgen så det är bäst att passa på!

Jag följde med och tittade på Nattis ridlektioner igår. Hon red lilla Elise och sa efter att hon funderat på att sluta på ridskolan efter sommaren. Ponnyerna är för små nu känner hon själv och stormästarna är för stora...det skulle ju spara familjen flera tusen om året men efter åtta år på ridskolan skulle det också kännas lite vemodigt. Vi får väl se vad som händer.

Karl firade sin födelsedag också och anade en god tårta åt oss. Jag lagade en stek samtidigt som jag stod i stallet. Duktigt va? Han var väldigt nöjd med både presenter och firande så det blev en väldigt bra dag...
Gissa vem som han hem och ställa n väskan innan den blev överfallen? Jag som precis privat av med alla håren efter resan...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar