Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 7 maj 2013

Sommarvärme

Äntligen årets varmaste dag. Och då jobbar man såklart hela dagen. Fördelen med mitt jobb är att man kan jobba utomhus om man vill och det vill man. Barnen vill ju gärna också njuta av värmen också så alla är glada sådana här dagar. Vi jobbar med ett fantastiskt material från rädda barnen om barnkonventionen. Idag hade vi samtal som fick mig att rysa av välbehag...klok underbara ungar säger jag bara, tänk om vuxenvärlden kunde vara lika klok?!

Vi var också på soaré på Furulundskolan idag. Vi var en halvtimme tidiga för jag hade läst fel på inbjudan så jag och Karl fick en trevlig promenad tillsammans och sen drack vi lite kaffe ute innan musiken började. Såna fantastiska ungar! Nattis och Mirjam spelade en låt de skrivit/komponerat/satt ihop själva och den var riktigt bra! Nattis spelade trummor och spelade bättre än jag ens kunnat föreställa mig, vi spelar ju inte instrument direkt i familjen...(mer än ett lätt komp på gitarr och lite djembe då och då...) det var många barn som imponerade med fina sångröster och fantastiskt mod att ställa sig och sjunga inför hela klassernas föräldrar. Utöver att barnen imponerade träffade jag på ett gammalt barn från min förskola som gick på skolan och jag fick en härlig kram. Då minns man varför man valt det yrke man gjort. Åtta år senare minns de och kramas fortfarande. Härligt!

Jag och Karl avslutade kvällen på eller i vår nya trädgårdsmöbel med ett litet glas whisky i kvällssolen. Man kan nästan tro att det är sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar