Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 22 augusti 2013

Jösses

Idag uppgraderar jag styrkeorden med ett Ö. Imorgon får jag kanske gå över på rena svordomar? 

Det är fortfarande sommar i Sverige. Vill bara nämna det för det är så mycket enklare när det är skönt ute. Idag var vi på en promenad i när området och fotade barnens hus i en app som heter everytrail. Man ser precis på en karta vart man gått och kan ta foton utefter vägen. Jag ska prova det när jag är ute och rider nån gång. Man får reda på precis hur långt man gått och vart. 

Torsdagar är min längsta dag och idag var jag dessutom iväg på en föreläsning om att lära sig läsa genom att skriva. Den var inte så förskolevänlig utan mer inriktad på skolan. Satt i varje fall av två timmar och tog med mig ett par intressanta saker och lite som fick mitt förskolehjärta att banka lite extra av stolthet. 

Det blev några timmars jobb innan jag skyndade mig direkt till stallet. Tjejerna hade byggt bana och skrittat fram redan när jag kom så det var bara att sätta igång med bomarbete  och banhoppning. Nattis har verkligen ett helt annat tryck i galoppen. Undrar om det är för att hon rider på på ett annat sätt eller om det är utrustningen? Jag får väl prova att rida lite vildare nästa gång... Felix verkar jätte duktig och båda hoppade ca 70 cm idag. Tror Fabian tyckte det var jättekul.

Stallet var ju lättgjort idag med tanke på att alla hästar är ute dygnet runt ett par veckor. Det är bara att sopa och fylla 24 kg lunch. Och just det 350 kg hösilage som skulle rullas av balen och luftas och kastas i en hög för att det ska hålla lite bättre. Där av uppgraderingen av styrkeord.... Fy vad trött jag är i kroppen. Nacken gör faktiskt lite ont nu ikväll och även min underarm... Man behöver inget gymkort. Och inte heller oroa sig över att man missar att promenera och yoga i samma utsträckning som under sommarledigheten. 

                                               Gäsp... Är vi klara snart?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar