Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 18 augusti 2013

Fart och fläkt igen.

Nu är det igång igen, stall-livet!  Jag har ännu inte fått förmånen att rida men väl fixa boxar och foder och städa skåp. Jag försöker sälja diverse hästutrustning för att få ihop till ny utrustning. Har nog fått in ca 1000 kr men saknar ytterligare 1500. Har lagt upp på alla köp och säljsidor jag vet på Facebook men jag får väl anstränga mig och lägga ut på blocket också trots att man får betala lite. 

Idag åkte vi upp i regn till stallet. Hästarna fick komma in och äta lite innan vi sadlade och gick till paddocken. Igår red Natta baracka och idag provade vi sadeln. Den är obekväm säger hon men efter att ha paddat upp ordentligt verkade inte Fabian misstycka helt i varje fall. En får duga ett tag.

Fabian verkar pigg och framåt och väldig glad att vara hemma! Vi får göra något åt hans hals bara, den är hu helt fyrkantig:) 

Det blev lite bärande av bommar fram och tillbaka och flyttande av hinderstöd från en sida till en annan.
Så dagens motion blev en kvart yoga till frukost för att mjuka upp ryggen och höfterna som är märkligt stela. Sen blev det ju bara det där vanliga stallgörat men jag tror att framåt och bakåt i paddocken blir som en promenad också. I varje fall tänker jag inte träna mer i dag. Solen stack fram en stund så vi hade riktigt trevligt. Kul också att Mats var med Thea i stallet för att lära sig lite om vardagssyslorma i stallet. Väldigt mysigt att ha nån vuxen att småsnacka med. Och kul för flickorna att vara där samtidigt. I morgon ska de åka till hööks och handla lite medan jag är på jobbet.

Det är stängningsdag i morgon så förhoppningsvis får vi planerat lite vad vi ska göra i höst. Hittills känns det verkligen bra och roligt med nya jobbet. 

Klart ett lyft att det är så nära stallet också.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar