Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 20 augusti 2013

My vecka


Startar veckan med extra lång dag. Väldigt spännande med första planeringsdagen på nya stället. Vi påbörjade teamplaner och försöker lära känna varandra. Arbetet ligger helt i min linje och många verkar intresserade av genusfrågor så det kan ju bli spännande. 

Man blir lite trött av att försöka lyssna in alla, minnas namnen på alla och framför allt att komma ihåg vem som jobbar med vem. Imorgon kommer de sista barnen på plats och vi kör en kvällsplanering direkt för att komma igång. Även om allt känns väldigt bra saknar jag mina gamla kollegor och det där självklart bekväma som finns när man känner alla och alla känner ens gods och dåliga sidor.
Pratade en timme med Sofia på kvällen och tankade lite kärlek.

Det var skönt att komma till stallet för att hämta Nattis. De var i skogen redan så jag promenerade dem till mötes vilket gav en välbehövlig hjärnrensare på en halvtimme. Hästarna hade skött sig fint. De galopperade lite i paddocken och Fabian såg pigg och framåt ut. Kanske han inte är i så dålig form som vi först trodde? Fast lite rund är han. Nu har vi i varje fall bokat några lektioner, hovslagare och vaccination så man kan slappna av lite. Nattis var på Hööks och köpte liniment till halsmuskelknutan. Kanske ska smörja mina höfter med den också? Just nu ligger jag lite lågt med träningen för jag är nog lite förkyld också...eländigt nu när man vill bara sitt bästa jag.

Tur man har världens bästa fritidssyssla.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar