Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 14 augusti 2013

Redo

För morgondagens presentation. Den är bättre än jag trodde, antagligen bättre än de 45 minuter jag har på mig...finns risk att resultatet alltså blir sämre än jag förväntar mig utifrån förutsättningarna. Jag jobbade över lite idag med. Först på kontoret innan jag åkte en sväng till nya jobbet för att låna några barn till en film...sen tillbaka till kontoret och förbereda kursen innan jag lunchade med Andjelika . Där försvann ju en timme väldigt fort så det blev till att lägga en extra spurt. Väl hemma kunde jag inte låta bli utan var tvungen att göra en sista justering och nu är jag alltså redo. Bara en timme för mycket idag men jag kan ta ut det vid skolloven om jag vill:)

Det kändes himla kul att komma upp en kort sväng och barnen var så välkomnande. Varför ska du gå igen jag vill att du ska vara här sa en liten flicka när jag gick... Sånt får man inte höra varje dag.

Jag hade bestämt mig för att inte träna något idag. Gårdagens långpromenad på över en timme kändes i höfterna idag. Det är inte lätt att vara sysslolös hemma i så många timmar. Jag passade på att lägga mig i hammocken med en bok och spöa i eftermiddagssolen. Pandora kom och bad att bli upplyft så hon kunde ligga och bli kelad. Hon verkar inte orka hoppa upp på höga saker längre. Det är något med hennes höfter. De har i och för sig alltid varit knäppa men nu vinglar hon lite när hon går och stannar upp och skaka på huvudet. Sen glömmer hon sig och skuttar i väg efter en fjäril eller så. Det är inte dags att ta bort henne än, men dagen närmar sig det ser jag... Det är så jobbigt att ha djur. Fast jag kan inåt tänka mig ett liv utan dem.

Efter maten satte jag mig i trädgården igen med en filt och en liten whisky. Det är bäst att passa på för snart är det vinter och kallt. I varje all så älskar jag att vara ute när solen lyser och något ska man ju göra. Det var lite svårt att hålla sig från att ta en promenad eller yoga men jag lyckades. Imorgon kommer Fabian så då är det slit på friden:)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar