Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 27 januari 2014

Så är det måndag igen...

Dagen gick så himla fort i dag på jobbet. Vi hade riktigt trevligt ute i snön även om det var kallt som satan i vinden. Av nån härlig anledning fick vi fredagsmat så här på måndagen, grillad kyckling och potatisklyftor...väldigt gott och trevligt. Satt och lekte Stålmannen med några barn och lite lego efter lunch och kände mig så där nöjd med dagen. 

Direkt efter skulle jag ju till stallet och då hade snöfallet tagit i liksom vinden. Om det var kallt på förmiddagen var det inget mot hur det var i stallet. Tanken på att sätts på sig kalla skor och gå och rida var motbjudande...men eftersom jag har världens varmaste broddskor beslöt jag att tömköra för då var det bara att dra på sig overallen och gå till paddocken. Man blir ju varm och go också när man går runt en timme och får jogga i bland. Fabian gick helt fantastiskt och var verkligen med på noterna. Galoppen bara satt sådär som den gör ibland. I ena varvet. I andra har han lite svårare och i dag svarade han med att bralla iväg i världens fart. Eftersom det trots allt var galopp jag bett om fick jag springa några varv... Vid andra fattningen svarade han med fem bakutsparkar innan det blev racergalopp. Jojo det var veckan motion vill jag säga. Det är väldigt kul att se honom så glad och sprallig även om han blir lite stark. 

Jag  har behövt  ta mig till Kåhögsgård för att köpa mineraler och betfor så idag skyndade jag mig dit. Tyvärr hade hon inget kaninfoder så nu måste jag hitta nån som säljer hö. Tar gärna emot tips för jag har inte lust att betala 20 kr kilot i mataffären. 

Det ska snöa hela veckan så vi får väl se hur kul det blir ett rida. Förhoppningsvis innebär det att man skulle kunna gå och åka pulka med barnen nån dag. Det gillar jag verkligen...annars får vi åka pulka bakom Fabian i helgen eller kanske skidor. Jag minns hur bra det gick förra året. Hehe...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar