Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 5 mars 2014

Bra dag

Så jag hade skrivit ett trevligt och positiv inlägg om hur bra den här dagen var...och så försvann alltihop plötsligt, bara för att bevisa motsatsen...

Kortfattat, glömde ändra datum för när kursfikar skulle vara klart....men det fixade sig perfekt ändå...kursen avslutades, alla trevliga underbara deltagare... Kul.

Hästen gick på transporten efter bara 10 minuters strul och bara en lina...på hem vägen bara fem minuter trots att det var mörkt. Bilden startar som den ska. Glappet i transportelen måste fixas men idag gick det bra!

Hästen hoppade fint och var glad. Jag är glad. Nattis glad. Kissekatter glada...alla glada!




1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag och min dotter har bokat provridning på "Bella" nu på lördag. Vi åker från Västerås, så det blir nästan 60 mil t&r. Därför googlar jag lite och hittade då din blogg. Vore jättetacksam om du ville kontakta mig och berätta lite mer om er provridning av "Bella"?
    bjurgard1@hotmail.com
    Tack!
    Anneli

    SvaraRadera