Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 4 mars 2014

Zen

Önskar att jag var i det tillståndet men det skulle stå sen och inte zen. Inte rensa i röran med fueng shui heller. Eller som mr Bob sa i Kina. Plats där himmel och jord möts i stilla plats och harmoni. Där ska jag sitta och meditera lite. Fast det gör jag inte. Istället jobbar jag sent tre dagar denna vecka och ska köra häst och dotter till Alingsås för träning i morgon och därför kommer hem seeeent...

Nåväl. Dagens jobb var lätt och roligt så då är det ju inga problem att jobba över en timme. Tisdagar är ju annars min lagamiddag dag men eftersom jag blev sen sitter jag nu i soffan och väntar på en aubergine och köttfärsrätt som min fantastiske kock drar i hop där ute i köket. 

Våren är på gång. I morse såg jag en vintergäck blomma i trädgården och igår såg jag hasselhängen fullmatade med pollen. Får se om den årliga tröttheten och förkylningen slår till i veckan. 

Det är dessutom semledagen i dag och vi fick goda semlebullar till mellis på jobbet! En sån lyx... Vet inte om maken tänker överraska med nybakta till efterrätt men jag tänker inte lämna soffan om jag inte måste...tänker sitta här till sent på kvällen och orörligt svälla ut åt alla kanter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar