Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 20 maj 2014

Ännu en solskens historia...


Det var en gång en solig dag... Ja så gick den, historien som faktiskt var sann om än inte en riktig solskens historia. Men som sagt soligt har det varit. Jag tog med de sista barnen till stallet idag och de fick klappa lite på Fabian och dela med sig av en morot som ett barn sa så fint. Fabian tycker väldigt mycket om barn och det syns liksom att han tycker väldigt mycket om några. De är såna där djur barn eller djur människor tror jag man kallar dem. Nattis och Jonte har varit såna, Nattis lite mer. Och jag har alltid varit en. Alla djur kommer tillslut och trivs i såna människors sällskap. Fabian visar genom att blåsa på de. Han gillar lite mer, en liten hästpuss kan man säga. 

Manolito ger inte frikostigt med dem men båda jag och Nattis får varma plåsningar på kinden när vi pysslar med honom. Han är en väldigt kelen ponny också, det gillar vi. Fabbe var lite mer svårflirtade, det tog nog ett halvår innan han började njuta av uppmärksamhet och kel. Han hade kanske fått för mycket av det på ridskolan kanske. Men nu är han också världens kelgris. 





Nattis red lektion idag så jag kom förbi stallet även på eftermiddagen. Det gick nra men var en svår övning och han blev stark och springig. Men han gick fint in emellan och jag blev i varje fall lite solbränd på bröstbenet när jag satt och filmade. Det är lite mycket stall just nu men snart blir det lättare. Den 13 juni exakt...

På lördag är det dock årets stora cykelfest i jonsered så vi jar börjat planera lite. Vi ska servera efterrätt vilket innebär att vi inte ska ha gäster hemma i huset utan ta med på lokal. Jag kan ju inte avslöja vad det blir men maken ska handla alla ingredienser och jag ska laga den. Vi är ganska glada att vi inte måste städa också, lite besvikna för vad ska nu få oss att ta i tu med vårstädningen? Midsommar? Julafton? Och så är det ju kläder då. Hur ska man klä sig för att vara både snygg och varm på kvällen när prognosen är värsta regnovädret? Som tur är äger jag flera snygga regnkappor och ska få låna en cykel.


2 kommentarer:

  1. Vad hände med den fina dyra cykeln du fick ta över efter mig? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den läcker luft ur däckenlilla mamsen

      Radera