Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 28 mars 2015

Helg

Helgen började väl redan igår med att jobba sent, stressa till stallet och bara vilja åka hem. Nattis hade gjort klart allt och eftersom min fot gjorde ovanligt ont bestämde vi att ingen skulle bli så glad av att gå på promenad, senan var fin efter traven i torsdags så vi bara sket i det och åkte hem. Så var det med det. Fredagsvin och draktränaren lockade mer.

Sen fick vi ett sms om att vår ponny brallar som en tok i sjukhagen och stegrat sig mot Maria när hon tog in... Naturligtvis svullen och varm igen... Han vet ju hur han ska göra sig populär den killen. Han har vist anfallit när de gått ut med hönätet på eftermiddagarna också...på sätt och vis skönt att det inte bara är vi som ibland har lite problem med att hålla honom på mattan, men vi vill ju ha tillbaka den där Goa underbara ponnyn alla gillar. Och vill verkligen inte att nån annan ska hamna i mellan när han fnattar ur. Vad håller han på med?

Så nu ska vi försöka köra lite intensivt med trav i ridhus om inte senan är svullen igen. Mest för att vi behöver få ut honom i större hage med lite gräs i...

Innan vi åkte till Manne gjorde vi sista arbetsinsatsen i öjersjö. Vi krattade paddocken på en halvtimmes hårt tempo. Nu behöver vi aldrig åka dit mer vilket gör mig lite sorgsen faktiskt. Vi har haft så många fina roliga dagar i det stallet...

Idag var mannes ben kanske lite svullet men inte värre än det vart tidigare. 4 dagar höll det. Klara kunde komma och ge en biolight vid tolv så vi skyndade ut i solskenet för dagens skritt. 
Manne var jättepigg och Småtaktade ut på vägen, kast med huvud o h små hopp på stället så vi satte på grimskaftet igen av säkerhetsskäl. Här blir inget springa hem till stallet och skada sig ännu mer om vi kan undvika det. Fast även om han var lite ruffig i början så blev det en toppentur tillslut. Väldigt pigg men helt stabil i huvudet kom vi tryggt tillbaka efter 45 minuter. Inte mer svullen men heller inte mindre... Och så lite behandling och någon timmes boxvila då två hästar skulle bort och Neo skulle få busa i linan i paddocken. Men behöver ju inte göra om samma misstag två gånger.

Efter stallet hämtade jag upp mamma och åkte till Allum för att handla födelsedags present till maken. Vi hittade skor till nattis också och drack kaffe. Jag fixade i ordning lite middag och vid maten pratade vi om filmer vi sett och listor. Jonte listar på en hemsida som heter i check movie.com så då skapade jag en profil där jag med.... Så resten av kvällen har jag Checkat av filmer jag sett och gjort sonen orolig att jag ska slå honom i flest filmer. Skulle varit en stor besvikelse om jag inte vann den tävlingen så mycket film jag sett. Ikväll la jag till senaste Godzilla till listan.

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar