Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 26 februari 2011

Mässa!

Så fantastiskt roligt det är med Horseshowen varje år! Dottern och jag var där mellan 10 och 22 igår. Ryggen var otroligt otacksam hela tiden trots maxdos treo och voltaren. Hade till och med en liten rund kudde med att luta mig mot, som värsta handikappade tanten... men huvudsaken var att vi hade roligt och det hade vi. Jag handlade inte så mycket. En sadelgjord, en töm och en halsförlängare och årets fynd...en polokrage från "back on track" som förhoppningsvis ska hjälpa mig med nacken om den gör ont. Just nu skulle jag ju i och för sig mer behöva en ryggsluts göredel.



Tävlingarna var jätte roliga även om svenskarna inte lyckades helt i hoppningen, men Patrik Kittel var ju fantastisk i dressyren:)
Vi hade riktigt bra platser i år och såg perfekt. Hoppningen är ju nästan roligast att titta på, det går undan och händer lite. Dressyren är kul ett par ekipage. fast jag har lite svårt att förstå hur dommarna sätter poäng ibland. Det jag tycker är allra snyggast ger låga poäng och tvärt om. De ser nåt jag inte ser... i hoppningen är det tydligt...bom kvar...bom riven! det gillar jag:)


Jag provade på LED ljus behandling för ryggen. Det blev faktiskt lite bättre och killen sa att jag skulle komma tillaka för behandlig 2 idag så det är planen. Annars blir det dressyr och hoppning och lite mässa i kväll. Vi ska träffass i ridgruppen, äta middag tillsammans och sen gå på showen. Hoppas verkligen ryggen klarar det.

Jag var i stallet i morde. Tack och lov hade Dottern bästa humöret med sig och mockade för mig. Hon har dessutom fått kratsa hovar, och plock upp allt som ligger under höft höjd. Jag kunde inte rida i morse förståss och inte heller på Tabasco. Jag var däremot väldigt glad för mina inköp. Jag tömkörde en halvtimme, vilket fungerade bra trots ryggen. Nu har jag alltså en fungerande utrustning. Köpte en gjort för 150 :- på sopen som jag nu kompletterat med en dressyr sadelgjort i läger= 300:- ( istället för 3000:-) Köpte en töm också som visade sig vara fel, den funkar om jag har en till men jag funderar på att köpa en riktigt bra som jag såg i går. Den jag har nu kostade bara 60:- och går säkert att sälja eller använda till en ponny i framtiden:)

Tabasco går riktigt bra nu och ryggen börjar komma tillbaks! Han belönar mig snällt med ett rulla sig eefteråt...gulligt va!

1 kommentar:

  1. man får ju be om ursäkt för stavningen idag! Kan tangenterna ha flyttat sig????

    SvaraRadera