Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 4 februari 2011

Mysa hemma...

Självklart glömde jag boka min träning...lika självklart har jag kommit fram till att det är lika bra att skolka! Ja menar det regnas och blåser utanför fönstret och jag skulle vara jätte stressad efter för jag har ett arbets möte halv ett. Och var ska jag göra av datorn när jag tränar??? Alltså helt legitimt att ligga kvar på soffan.

När jag hämtade tidningen, som faktiskt kom idag för första gången i tid den här veckan, sken solen och jag funderade på att åka upp och rida innan mötet för att slippa vara ute i skymningen med min mörkrädda Pålle. Fast så kom ju regnet då... Helt legitimt att ligga kvar på soffan en stund till.

Några andra som upphöjt soffliggande till konstart är Katterna. De vet hur man njuter av livet! Jag tänker att jag ska sitta här och titta på dem hela morgonen och försöka uppnå lite livsnjutning. Veckan som gått har verkligen varit en sån där vecka som bara finns där för att man "ska veta hur bra man har det" när det är bra...

Det är inte varje dag jag ser katterna tillsammans.
Riktiga gottegrisar är de!


Jag ska iväg och träffa mina IT kollegor om ett par timmar...Då ska planen för terminens fyra träffar bli planerade Det känns bra att få diskutera igenom med de andra för rent frankt står det helt still i huvudet just nu. Jag har koll på närmsta timmarna men längre än så lyckas jag inte riktigt ha överblick. Det värsta är att jag liksom glömmer bort vad det är jag tänker hela tiden och börjar tänka på annat...Tex chokladmuffins...och portvin :)

Nu tror jag jag ska roa mig med ett kapitel i läroplanen, eller möjligen nätshoppa lite fröer i brist på pengar till en ponny!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar