Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 7 februari 2011

Sicken dag...

Lång och snöig...Det är inte lätt att sjunga jag ser det snöar med glad röst i februari efter 4 långa snöiga månader. Annars brukar man ju gå och hoppas att snön ska ligga åtminstone över sportlovet. I vår familj ägs inga skridskor eller skidor...jag tror kanske Dottern köpte sig ett tefat förra året som kanske skulle kunna användas på sportlovsaktiviteter. Varför vi önskar oss snö sportlovsveckan är egentligen ett mysterium. Kanske för att man kan dricka varm choklad framför brasan titta ut och låtsas att man precis kommit hem från en skön långfärdstur? I år skiter vi i att hoppas på snö...vi hoppas att regnet fortsätter tills all is är borta och de fula svartsolkiga snöhögarna ger sig och lämnar plats åt brun mull.

Jag räknade trasiga fönsterrutor på växthuset och kom fram till 22...och jorden behöver bytas och grävas ren från glasflisor och potatismögel...På pengafronten intet nytt om man säger så men jag planerar att fuska stenhårt med uppdrivna tomatplantor i år. Jag har ett golv att lägga under veckan (läs innan våren kommer på allvar...) och fröframdrivning kräver tålamod och plats. Förra året köpte jag färdiga rangliga plantor på rea som tog sig fint, fick tomater som inte mognade på grund av molnigt väder och kyla...man kan fundera på vad idéen är då?

En annan sak jag funderar på...Jag har precis gjort ett vackert kort till Mormor från hennes syster och man att sätta i en bukett på begravningen i morgon. Vad gör man med blommor och kort egentligen efter? Antagligen eldas det väl upp...Jag vet att Älskade mormor skulle uppskatta både kortet och blommorna jag beställt. (en vår bukett med rosa och vita tulpaner och ranunkler i rosa nyanser) så även om de inte är från mig har nog en liten del av mig kommit med i alla fall. Så här ser det ut, jag är riktigt nöjd och hoppas det funkar med blommorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar