Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 20 mars 2011

Mysig helg faktiskt...

Vad skönt att ha haft en aktiv helg för en gångs skull. Faktiskt har den varit så aktiv att jag glömde bort att jag skulle hinna läsa ett kapitel i läroplanen och två artiklar till imorgon. Jag har ju nu läst dessa tidigare även om det var en månad sen så jag hoppas det räcker att läsa igenom som säng lektyr. Och så har jag en timme emellan jobb och APT i morgon förstås!

Nej jag gläder mig åt att jag hade en sån fin stall dag igår. Längtar förstås efter att få rida lektion på Tabasco snart men egentligen tycker jag nog att det är lika kul att jobba från marken. Vi avslutade dagen med middag hos kära Mor. Stek med gräddsås...ja det var ju lite tillbehör också men det viktigaste är såsen! Och sällskapet förstås. Kommer kännas lite tomt när Syster flyttat det är klart men än så länge hinner vi umgås lite.

I går var ett intressant himla fenomen. Det stod om det i tidningen, att månen skulle vara jätte stor och jätte ljus. Jag hade kameran med för att fota men jag vet inte om jag var så imponerad! Har sett betydligt större fullmånar än så, inte på vintern det är klart men ändå...

I förmiddags var min syster här och fixade vårt trådlösa nätverk. För några timmar hade vi således uppkoppling på alla datorer i huset (2) en x-box och nåt mer...sen var det borta när jag kom hem så det var bara att hämta modemet och koppla in i datorn. Fattar inte riktigt vad som är problemet, Det står att jag har perfekt signal och är uppkoplad men det går inte att komma ut på nätet ändå...Himla irriterande.

Bättre var i varje fall att vi tog en tur på stan. Jag kom mig äntligen för att hämta ut en födelsedagspresent på galleri Thomassen. Jag har fått ett medlemskap i en konst klubb, Våga se, och hämtade i dag mitt medlems blad. Det blev en häst på orange metall bakgrund, lite ur folks stuk på den...gillar den starkt, kanske så pass att det kan vara värt att vara medlem ett år eller så för att få en till. Den ska få bo i sovrummet ovanför min säng.

Vi träffade två av våra härliga kusiner idag och åt middag. För att hålla kvar temat med månar hamnade vi på thai moon vid haga kyrkan Klart värt ett besök Maten var god, servitören kändes som hämtat från vår gamla bungalow beach 1990. Framför allt hade vi väldigt roligt! Det var nog första gången vi träffades utanför familjesammankomster så där. Men absolut inte sista. Vi saknade en Kusse bara, vilket var lite trist men nästa gång då kanske vi kan ses alla fem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar