Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 22 maj 2011

Trevlig kväll!

Igår fick jag en mycket trevlig kväll med mina goda vänner och lite för mycket vin. Solen lyste faktiskt underbart och framför grillen smakar det så gott med bubblande rosévin...Det är inte lika roligt när man vaknar dagen efter, jag hade glömt bort det. Så dagen fick snabbt om planeras och stallet fick vänta.

I stället började vi sätta upp växthus taket. Jag förstår inte varför det nödvändigtvis ska vara så högt i tak? Det var näst intill omöjligt att få ner taket och när jag står och vinglar på en stege och sträcker mig för att få in de små stålfjädrarna som ska hålla det hela på plats så undrar jag. Dessutom har de skickat kanalplast som är 5 cm för lång så jag får stå och såga innan de kan monteras. Det är inte alls bra att göra sådana saker när man är lite...ska vi säga seg, i kropp och huvud.Men halva taket är på plats och om jag inte ska rida i morgon hinner jag kanske sätta upp ett par till. Under hela tiden vi jobbade lyste solen, kanske mest bakom molnen men det var varmt och stilla.

Sen åkte vi till stallet och då började det storma. Såklart. Vi han väga upp lite mat och sopa innan Vi fick reda på att Putte skulle skos så det blev ett super snabbt ridpass i padocken. Tabasco verkar ömma lite på manken, kanske ett skav som stör efter den nya padden? Sur när jag sadlade med så jag tog den gamla padden och ridningen gick efter omständigheterna ganska bra. Det är verkligen svårt att få till det när han spänner sig i blåsten, men så länge vi inte skuttar runt är jag ganska nöjd. Precis när vi ridit klart öppnar sig himlen och regnet vräker ner så vi hade kanske tur trotts allt. men jag var inte riktigt lika glad i regnet när jag tömde och nyfyllde hösilage automaterna. Visserligen var regnet ganska varm men när det rinner i rännilar innanför jackan och låren blir helt genom våta önskar man sig mest en dusch! Faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar