Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 20 september 2011

tar det slut?

Man tittar ut och undrar...hur mycket vatten finns det i världen? Skulle det inte vara läge att dela på resurserna? Afrika svälter och torkar och Partille...ja... blött fortfarande. Vi tog barngruppen till skogen idag. Jag hade gummi datorn med och filmade med webkameran som är i. Vi letade höstiga saker och gjorde ett konstverk. Kanske mer rätt att säga att jag gjorde ett konstverk av svampar.barr,löv, mossa, rönnbär, och pinnar till ram..och en mördarsnigel som barnen också hittat. Barnen hjälpte ju till efter ett tag när de förstått vad fröken pysslar med. En liten raring stod länge och tittade på innan han sa "Men varför gör du ett konstverk fröken? Är det för att du tycker det är roligt?"
Ja faktiskt, hela förmiddagen rusade i väg och vi hade jätte roligt (i varje fall jag) och på eftermiddagen tecknade vi av konstverket med torrpastell som avslutning. Jag skulle ju bara lägga in och skriva ut ett litet papper på det hela men det var för mycket problem med skrivaren så jag jobbade i stället över 40 minuter. Blev lite arg på mig själv då.

Fast Dottern kommer inte hem för än tre på tisdagar ändå så jag fick sitta en stund innan vi skulle ut i regnet igen. För att ta sig ut i skogen hade vi behövt flytväst. Eller roddbåt...eller kanske en ubåt. Helt omöjligt alltså. Vi funderade hela vägen till stallet på vad vi skulle kunna hitta på för roligt i regnet och beslöt att longera med Dottern på...Hon vill göra voltige. Alltså klättra runt på Ponnyryggen medan jag står med pisk och lina. Det kan hon ju göra. Jag spänner in lite och så tränar vi ju ryggmuskler på Pålle utan att någon märker det. Vi tränade att backa ut ur stallet också. Ett litet litet kliv ner med bakbenen före. Läskigt men han lär sig snart.Vi har mysigt tillsammans alla tre och det är nog det viktigaste.

3 kommentarer:

  1. En sån svensk höst alltså....Ja då ska man väl kanske inte klaga, här borta har vi mestadels sol börjar bli kallt dock - blir rätt ok framåt dagen men kallt på mornarna :) Men vad gör det när man sitter med myssockar, dricker kaffe och skriver och läser bloggar :)

    Hoppas regnet slutar så ni får njuta av Fabbe och en härlig höst med alla vackra färger där i skogen :)
    Saknar Er otroligt mycket!! Massa Pussar o Kramar <3<3<3

    SvaraRadera
  2. JAg saknar dig verkligen jätte mycket just nu:) Skriver på ett litet brav som kommer på mailen snart...Kram och Puss

    SvaraRadera
  3. Längtar efter mitt brev :D När ska vi hinna skypa? Får nog ha en plan :D:D puss o kram och massa kärlek <3

    SvaraRadera