Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 30 oktober 2011

häxor och vampyrer!

Och massor av vitlök...För den här förkylningen har bara visat sina mjölktänder ännu tror jag...Igår var jag riktigt kry trodde jag men när jag vaknade i morse insåg jag att det bara var ett andhål. Ont i halsen, tät, yr och allmänt matt har jag ägnat dagen i ensam tristess. Först gjorde Jag misstagen att ställa fram klockan en timme. Gissa om Maken var sur när han gått up två timmar för tidigt på söndag morgon? Gissa vem som var glad när hon vände på sig som en katt och sov vidare? Jag åt faktiskt frukost sen innan jag gick och la mig under värme filten (denna fenomenala uppfinning som får varje nerv i kroppen att skälva av lycka). Jag läser en väldigt bra bok av Carlos Ruis Zafón "Vindens skugga"- Mycket bra slukar bok som tack vare sitt poetiska språk känns tillräckligt kulturell för att inte ge dåligt samvete om man blir liggande...man har ju "utvecklats" och lärt sig något....Grymt spännande också. Jag har läst en bok till av samme författare som jag också älskade, "Ängelns lek" Båda tangerar det övernaturliga men inte skrämmande...En bok för dig Syrran?!

Jag försökte också skrämma bort förkylningen med Lakris pipor...massor. det verkar inte hjälpa...konstigt jag trodde det var en gammal huskur. Maken har övertalat mig till slut att dricka hans huskur. Ingefära, riven färsk, med honung och hett vatten....smakar riktigt illa trotts att jag spikat den med lite whisky.

Dottern har varit ute och Halloweenat i eftermiddag, Maken varit på LP mässa och Sonen spelat tennis. Passade således på att glo på tv Först Hästens arbete i töm( det går ju inte att se på sånt när familjen är hemma) sen A-team och nån polisserie från hawaii? Lagade samtidigt mat från soffan. Sonen kom hem, åt och vände. Han ska hänga i Lerum i kväll med "polare" ( ja morsan...nej morsan...jaaa! vi ses!) Lerum? undrar om man ska oroa sig? Lerum känns lite otippat på nåt sätt. Men är man 16 måste man väl hänga nån stans och aspen känns lite bättre än nordstan...tror jag. Skönt att ett barn ägnar sig åt riktigt halloween firande! Fast ingen ville titta på skräckis med mig så jag glodde på Blade och åt upp resten av piporna. Måtte de hjälpa för imorgon är det jobb igen.


4 kommentarer:

  1. Hoppas du mår bättre när du vaknar idag...det hela påminner om den där skiten jag hade för 2 höstar sen...2-3 månader som jag var riktigt sjuk - Fy fan det är det värsta jag vart med om - gick ju fasen till o med till doktorn till slut!!

    Böckerna låter fantastiskt perfekta för mig!!! Antar du läser dom på svenska?? Svårt att få tag på här :( Ska se om jag kan hitta dom på engelska :D:D

    Hoppas du kan ta det lite lugnt denna veckan, inga extra timmar och sån skit! Ta hand om dig!<3<3<3<3<3

    SvaraRadera
  2. denna vecka är superlugn...eller jag har ivf tagit ledigt en dag:) Men är jag inte betydligt bättre i morgon tror jag faktiskt att jag måste sjukskriva mig en dag...Fy!

    SvaraRadera
  3. Sjukskriv dig om du kan!! Ingen som tackar dig för du jobbar när du är sjuk i slutändan...Går ju upenbarligen inte över utan en ordentlig viloperiod!!!! Säger hon som aldrig är hemma när hon är sjuk, men du kan ju faktiskt lära dig nåt av den dumme denna gången :D

    Krya på dig!! Puss o Kram <3<3<3

    SvaraRadera