Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 1 november 2011

tillslut

Sluta vara sjuk snart för det är inte roligt att prata med dig när du är sjuk! Så stormar hon ur rummet och hade jag inte sett att det var ett leende i mungipan och i ögonvrån hade jag nog känt mig lite ledsen... Idag var jag Kompledig! så skönt men ganska trist att vara hemma sjuk då. Fast nu var jag ju inte hemma förstås utan jag tog ett par daytime till frukost och sen åkte vi till Hööks för jag hade behövt köpa en ny ridjacka eftersom dragkedjan gått sönder. Tyvärr blev jackorna varken varmare eller snyggare för att de hade 20% rea. Den enda snygga jackan (som inte kostade 800) har redan min stall kompis köpt så det blir lite uniform om vi kommer båda samtidigt med den och dessutom har våra svarta fodrade ridbyxor på...lite husvagns semester helt enkelt.

Istället köpte jag ett underlägg till min däckel som genast låg mycket bättre på, Dottern köpte dessutom en mössa, en reflexväst, en damborttagare och på något sätt låg det ett pennfack i påsen i form av ett gosedjur. Hur kom den dit? Hon måste ha smuggglat dit den under mössan när jag tittade åt ett annat håll. Betald var den i varje fall som tur var. ( men jag frååågade ju; då när du stod och tittade...och sa..mmm, sen...). För detta betalade vi ynka 150 spänn eller vad det var för just idag var rabattkortet fyllt.



Dottern skulle rida lektion idag så det var bara att åka vidare till stallet. Det är ju bra att hon sköter det mesta själv nu så medan hon höll på att göra i ordning så satt jag i det uppvärmda fika rummet och njöt. Det var hoppning idag. Fast Fabian ska på riktig hoppträning i morgon så vi tog det väldigt lugnt. Dessutom verkade han lite trött idag...orkade inte riktigt ta i. Det blev lite bommar på marken och upphöjda galoppbommar på böjt spår, en övning som de klarade jätte fint även om han inte ville ta alla vänsterfattningarna från skritten idag. Hoppningen blev på en liten fyra hinder bana först i trav och sen i galopp. Han hoppar lite tidigt när han inte har farten uppe och idag var det inte bästa dagen om man säger så. Dottern gjorde en god insats som satt på trotts lite långa flacka språng. Hoppas det går bättre i morgon, tror ivf att lite konditions träning står på programmet framöver:)


I eftermiddag kom jag till en insikt! Om man mår som ett ruttet päron varje gång medicinen går ur kroppen kan det vara ett tecken på att man helt enkelt inte mår bra! Så imorgon har jag faktiskt sjukskrivit mig, hör och häpna. Det satt långt in ska ni veta...imorgon ska jag inte gå till stallet, Jag ska inte ta tabletter som döljer symtomen. Jag ska dricka ÄCKLIGT ingefärs te och läsa bok och se på TV och kanske om jag får tråkigt så kanske jag fuskar lite och jobbar undan lite digitalkompetens så jag kan vara ledig på fredag också utan att bli fattig...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar