Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 2 januari 2012

Börjar bra...

Det är jättebra att börja året riktigt bakfyllesunkigt. För om man mår riktigt riktigt dåligt hela dagen kan ju resten av året bara bli bättre. Tyvärr lyckades varken jag eller Mor dricka tillräckligt för att ens komma upp i lätt bakrus men det stoppar inte mig! Hela gårdagen ägnade jag framför DATOR, TV OCH IPAD och dessutom åt jag upp barnens Chips och ostbågar som blivit över efter nyårsfirandet. Helt enkelt sånt man gör när man är bakrusig...fast vi hällde till och med ut en halvflaska skump så vi borde straffas och vara ute och hälso-jogga i stället men det hade varit alltför förnedrande...att inse att festar-tarmen är så totalt uråldrig.

Så vad gör jag då i soffan hela dagen? Förhoppningsvis något väldigt viktigt...som att kolla luddet i naveln eller så. Men nej då, jag jobbar! Och beställde pedagogisk litteratur (bara två böcker för jag hoppas kommunen vill sponsra de böcker jag inte absolut vill ha själv och väntar lite med att köpa allt.) Kursen börjar vecka 3 så jag hade hoppats att få de böcker jag verkligen vill läsa redan under veckan för då kan jag ta med dem till London nästa vecka som säng litteratur. Sen låg jag och letade och prov spelade Appar. tungt jobb men någon måste göra det...Det finns verkligen så mycket dåligt att köpa! och så finns det bra saker. Jag har fastnat totalt för spelet "cut the rope" för iPad och iPhone. Herre gud vad jag måste mata den där lilla grodan! Och faktiskt tror jag att det är riktigt bra för problemlösar instinkten...fast en timme senare är det fortfarande svårt att stänga av. Det är därför jag håller mig borta från hasardspel och dobbel.

Idag var det så dags att vända året uppåt. Jag frågade Maken lite förbigående vid frukost bordet om vi inte kunde ta en tur till Kungälv för att köpa hinder. Hör och häpna, det ville han! Så idag har jag köpt 4 hopp bommar. Först köpte jag dessutom tre kavalettibommar men de fick inte plats i bilen så jag fick göra ett åter köp tyvärr. Men eftersom jag byggde hinderstöd i somras har jag haft lite önskan om bommar. Nu behöver jag bara bygga två hinderstöd till så har jag två kompletta hinder. Sen kom det bästa av allt, Maken följde med till stallet för att bära in. Då stod Fabian där och blev borstad så Maken fick klappa lite! Mycket glädjande för ett litet ponnymammas hjärta...

Nu ska jag åka till stallet igen och tvätta ben och svans på Fabian. I morgon ska vi göra premiär! Ja vi ska alltså åka på träning i ett ridhus...ohhh!  Bäst att göra oss fina när vi ska lämna skogen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar