Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 5 januari 2012

Snabba beslut...

Mycket kan man anklaga mig för men inte att gå och dra benen efter mig i beslutssituationer! Igår fick jag först veta att mina bildäck inte skulle funka att dra dubbat med...och eftersom jag hoppas på att kunna hyra ut släpet till hugande spekulanter (två på stallet har tex behov av att hyra ibland) så skulle jag ju behöva ha dubbdäck på transporten...sen fans det ingen transport inne som min bil fick dra. Jo en fanns men den kostade 35 tusen kronor...inte min prisklass alltså. Åh så besviken jag blev och tänkte att där sket sig det...jag kollade blocket och tradera och google efter alla annonser...  men inget Sen plötsligt två på en gång i liknande riktning en på Hisingen och en i Kungälv...

Innan jag satt mig i bilen hade jag både prutat och övertalat försäljarna om att de givetvis ville komma till sina företag och visa transporter under julledigheten. Den första kostade 19000 och var en värmlandsvagn -99 den andra 22000 och var en trane -00.

Jag blev riktigt besviken när jag såg den första! Hästen som stått i hade ätit upp halva insidan (en travare tror jag för det var sulky upphängning där bak) och golvet var fuktfläckigt under mattan...Fast ska man köpa släp under 20000 får man kanske räkna med det? Jag tackade och åkte och tittade på tranesläpet som bara var så fint! Inte pedant skött kanske men rent, snyggt, ljust och välhållet. Jag prutade ner det till 20000 och skakade hand! Det tog nog hela 15 minuter. Golvet fint under mattan alla lampor i gott skick gummimatta på rampen och inne...Nu återstår bara att de går igenom kärran för det hade de inte hunnit göra, de fick in den idag... Jag bad dem kolla golvet extra noga och alla bromsar mm. Undrar om jag glömde något viktigt? Den var besiktigad och klar och försäljaren fixar försäkring och annat så det bara är att köra när jag hämtar den. På måndag ska den vara genomgången och så kan jag hämta det på måndag, tisdag eller efter London om jag vill...Herre gud jag är transport ägare! (fast jag betalar inte förrän jag vet att den är bra...)


Nu gäller det att allt är bra med den, men jag tror jag kan ha gjort en bra affär. Jag kollade upp årsmodell och  så innan och de verkar ligga runt 24-28 000...om jag sen kan dra in några hundra i månaden så är allt perfekt:) Så här ser den ut (även om just denna inte är min)

Det bästa var att man inte alls behövde byta däck, om man har bättre däck bak än fram vill säga och dubb är bättre än odubbat...hur tänker dom då? Inte på miljön..) och att man inte behövde göra något alls vare sig ut eller invändigt...möjligen ta bort namnet på förra ägaren som stod med stora bokstäver kors och tvärs på alla sidor...
Snyggt kanske skulle ha logga på...team Fabian eller så...tänk när vi svänger in på tävlingsplatsen med snyggaste transporten med namn och allt...alla väntar sig en tävlings häst...så kliver knubbFabbe ur...hehehe...gran prix nästa:)

Maken var snäll och körde runt mig för jag var rädd att jag skulle behöva köra hem den genom Tingstads tunneln i rusningstrafik. Tror jag sk hämta den en tisdag kl 10.30 eller så...bäst att lära sig långsamt. Maken ska köpa thaimat på väg hem som jag får bjuda på. Sen är det svångrem på och börja spara igen:)
Tjohoo vilken dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar