Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 16 februari 2012

torsdagsfix

Jag jobbade hemifrån idag för jag har så mycket att göra...tänkte att ingen ändå var på kontoret på sportlovet och om de var där skulle de hindra mig från att jobba! Jag är väldigt duktig. Vill bara säga det för jag tror inte att så många verkligen inser det...Tänk, man går upp klockan 7.15 sätter på kaffe och börjar jobba samtidigt som man äter frukost...Sen är det bara att jobba på över lunch och allt så när klockan år två har man arbetat mer än man skulle gjort en hel arbetsdag.

Jag var med Dottern hos Tandis idag också. Hon har ärvt sin Moders tandläkarskräck tyvärr men idag klarade hon av både tandskrapning och röngen bilder. Inga hål som tyr var och hörntanden de oroat sig för växer som den ska fast långsamt. Som resten av flickebarnet helt enkelt. Hon växer men långsamt.

Tyvärr fick jag inte gjort allt jag behövde göra trots effektiviteten...så det blir till att jobba lite imorgon också trots att jag borde plugga imorgon. Jag åkte upp en sväng till stallet för att bryta jobbet. Passade på att tömköra lite när det blev en extra dag igen. Det gillar jag. Dels kan jag övertala Fabian om att jobba i rätt form på ett helt annat sätt än nar jag sitter på. Idag var han riktigt fin i traven...Sen övertalar jag mig själv till att jobba på formen också på ett helt annat sätt. Ingenting i världen skulle få mig att gå ut och jogga, Men att springa i djupsnö bakom min ponny det gör jag gärna:) Det känns i musklerna kan jag lova och det behövs VÄLDIGT mycket också...jösses vad vinterns slappedagar och rödvins kvällar fastnar kring midjan. Inte så att den är stor...den bara viker sig ett extra varv på något sätt när man sitter ner, en övervikningsmidja! Det är något helt annat än en utvikningsmidja det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar