Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 17 februari 2012

Vårkänning!

Det är inte varje fredag som slutar så härligt...Den började ok men fågelsång utanför fönstret och kaffe i köket:)

Jag la dock en timme på att åka fram och tillbaka till Hööks för ett hösegel till transporten men kom endast  hem med ett linne...som jag inte behövde men nåt var jag ju tvungen att handla på rean när jag ändå åkt så långt. Eftersom man har världens bästa Ponny som endast har täcke på sig när det ösregnar och blåser "sparade" jag flera hundra på att inte köpa något. Hösegel kommer i April först så nu får jag leta vidare. Transport firman ska fixa fram ett nytt däck till min ena fälg för att jag fått fel. De tror att det var de som satt på men jag tvivlar, jag tyckte verkligen att däcken var i topp skick när jag köpte den och de här ser lite sunkiga ut...fast jag är glad bara de löser det för mig:)

Dagen avslutades med vårkänning in i själen...Uteritt alla fem ponnysar tillsammans med fågelsång och allt...Snön frasade under hovarna Inte för halt, varmt och skönt och snälla hästar...Det är det som är livet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar