Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 30 mars 2012

ledig fredag...

Helt ledig fredag. Jag borde givetvis ha pluggat för den där kursen jag läser kanske plötsligt är mer relevant än jag tänkte men det blev ingenting med det. Istället hämtade jag upp dottern som fått ledigt halva dagen idag för att handla begravnings kläder. Halva dagen slutade i dag efter 40 minuter spanska för då hämtade jag upp henne på väg till min tandläkare i Mölndal. Snälla Janet hotade inte med utdragning eller tjatade om friskvårdsförsäkring en enda gång i dag. Dessutom fick jag lite rabatt av nån anledning jag inte riktigt fick klart för mig. Betalade 580 kronor för fyra röntgenbilder, lite tandstens borttagning  och polering av en styck miss färgad framtand. det kändes väldigt billigt. Det bästa var att det inte fanns några hål alls och att tandköttet var jättefint...inte ens visdomständerna gnällde hon över...Bra start på dagen.

Vi åkte direkt till Frölunda, hittade svarta byxor och en blus till Nattis i första affären för under 300 kronor...Sen skulle Nattis köpa present till Maken som fyllde år i går men ska firas på söndag. Plötsligt kom jag på den perfekta presenten till Honom från mig så de jag redan köpt får bli små kärleks gåvor vid annat tillfälle. I dag ska jag dessutom betala  handpenningen på Fabian så nu är jag lite fattig ett tag. Oj kom precis på att jag inte betalt för min Köpenhamnresa...det måste jag ordna efter att jag skrivit klart....Fattig var det:) Men glad.

Vi tog med Fabian till PRK idag för lektionen där. Nattis skulle hoppa idag och jag behöver verkligen träna på transportering av häst;) Lektionen som sådan ger inte Fabian i närheten av vad han behöver i motion men det är bra att träna på att åka. Vi hade inte så bråttom idag. Sist lastade vi klockan tre för jag räknade med att det skulle ta lång tid att få på honom. Idag började vi kvart över och Nattis skulle få träna lite på att lasta. Anna stod "stand by" för att ta över när klockan var runt halv fyra för att ge oss gott om tid att lasta av och sadla där...Nattis ledde på. Fabbe stannade på rampen. Anna föreslog att hon skulle vända sig och bara gå på...så följde han med direkt...jaha...20 över var han inne, lämmen uppe och vi satt i bilen. Då kände jag mig lite fånig som oroade mig över lastningen.

Väl på Partille blev det lite fram skrittning innan ponnysarna kom och sen ett ganska långsamt pass med lite trav bommar i paddocken. Nattis fick galoppera sin runda. Fabian sköter sig så otroligt bra. Står snällt bredvid främmande ponnys och gör det han ska utan att strula. När de var klara gick små ponnysarna till stallet och Fabian och Nattis stannade kvar för att rida en liten stund till. Då gnäggade han efter kompisarna :) sötnosen... Att lasta där gick om möjligt ännu bättre trots att det bara var vi två. Lugnt och fint. Synd att jag sen strulade till kvällen genom att ta en halv timme på mig att backa tillbaka transporten på plats. Att det ska vara så svårt!!! Den här gången gjorde jag det inte lättare för mig. Jag lastade ur först på plan mark vilket betydde att jag var tvungen att vända ekipaget 180 grader innan jag skulle fick parkera bakom en annan transport... DET ÄR TRÅNGT... och svårt...men nu står den där den ska och jag har fått träna lite till...om ett par år kommer jag minnas det här och skratta (hoppas jag)

På väg hem fick jag ett sms från Sonen som sa att jag är den snällaste mamma man kan ha. (vad är haken?) så man kanske borde ha köpt sig en trisslott idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar