Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 13 augusti 2012

Förvirring

Första dagen avlöpte under lagom stor förvirring. Konstigt att man inte går under varje år. Jag började klockan nio samtidigt som alla nya inskolningar kom så det var bara att var hoppa rakt in i det. Väldigt konstigt att man så snabbt glömmer att man varit ledig. Veckan kommer gå fort för jag har verkligen bokat in något spännande varje dag. I morgon träffar jag Lovisa på onsdag är det besiktning och kanske eventuellt en tid hos frisören. Hur stor är sannolikheten att man just den gången man glömt bort vilken tid man bokat så ska en till med samma namn klippa sig? Nu vet jag inte om det är kl. fem eller kl. åtta. Eller om det verkligen är på onsdag. Undrar om det verkligen är rätt salong...

Jag fick beställt nya glasögon och kom undan med en tusenlapp! Fantastiskt. Förra gången jag köpte glasögon fick jag dem på ett års avbetalning... det måste ha varit betydligt dyrare . Eller så har jag blivit betydligt rikare.

Det var inte så farligt att gå till jobbet trots allt. Bortser man från att man måste gå dit är det faktiskt ett trevligt ställa att vara på, jobbet alltså. Om man fick välja när man skulle gå dit skulle man säkert vara där längre än man behövde. Lite knäppt resonemang men på något sätt fullt rätt. 

lite trädgårds godis
Äntligen börjar trädgården komma igång. Det blev inte så många morötter men de som kommer är både större och finare än någonsin. Det blev en hel del purjolök och de smakar fantastiskt gott! Idag gjorde jag mangoldsoppa med purjolök och madeira. Lite getost på toppen en laxbit och ett par pilgrimmsmusslor. Det finns inte mycket som slår egen skörd.  Inte bara gott och nyttigt utan också väldigt vackert. Nu tänker jag gå ut och stoppa i mig de sista vinbären till kvällsmat och njuta av att det blev uppehåll igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar