Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 15 augusti 2012

Sommar sommar

Idag har det varit mer sommar än någon dag tidigare i sommar. En bit över 20 grader men det kändes som 30. Och just då skulle jag vara inomhus hela dagen. Det var iktmässa i kommunen för alla lärare. Riktigt bra program men tyvärr väldigt lite för förskolan.

Jag hade ju tidigt skift idag och bokade in bilbesiktningen innan jag visste om mässan. Nu var det inte så mycket jag missade eftersom de sista programpunkterna vände sig till äldrebarn.

här ska man snart köra in då...
På besiktningen var det alldeles tomt nästan så jag behövde inte oroa mig för att köra in. Jag borde ha oroat mig för att komma ur min egen parkering istället men efter att ha klarat att backa in den var självförtroendet högt. Det gick ju bra för all del men lite meckande blev det för att komma mellan stolparna och sen fick jag ta en tur i vår väldigt lilla vändzon eftersom gatan var för smal att bara åka ut på. Så nu vet jag att jag kan komma runt och backa även när man måste dubbelvika ekipaget för att komma runt.

Tyvärr gick ju inte transporten igenom utan en anmärkning på bromsarna som var för korta och behövs justeras. Väldigt trevliga killar som frågade om jag ville se hur det ser ut under och följa med ner i gropen:) Det ville jag ju och bortsett från ett litet påbörjat rostangrepp precis där hästarna kissar ser den perfekt ut. Det kändes ju skönt att den är bra för övrigt och bromsarna var nya de var bara felinställda så det borde inte kosta så mycket att fixa. Ett bra köp tyckte de och det var ju roligt att höra.

Direkt efter åkte vi upp för att göra i ordning i stallet. allt är inte färdigt ännu så vi kunde inte göra torvbädden idag utan få vänta ett par dagar, vilket innebär att vi måste göra i ordning Fabian utom hus ett par dar. Hoppas det är klart på fredag för på lördag ser det ut att kunna bli regn igen. Men alla saker är på plast i skåpet och i morgon blir det hämtning av häst. Hoppas vi inte blir stoppade nu när jag egentligen ska undvika att köra förrän det är lagat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar