Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 18 april 2013

IT-dag

Hur mycket jag än älskar att vara i barngrupp i mer eller mindre kreativa utstyrslar så kan det inte hjälpas att torsdagarna är ett trevligt avbrott. Jag vet inte vad som är roligast hålla kurs eller leda nätverk. Kanske planeringen av utvecklingsarbetet är det allra roligaste. Idag hade jag nätverksträff på kommunhuset. Vi pratade om bra appar och hade diskussions grupper om hur man kan försäkra sig om att iPaden blir ett pedagogiskt verktyg och inte en barnpassare. Spännande att lyssna in och jag vet hur roligt jag tycker det är att få prata med likasinnade. Det är inte så många IT intresserade kvar på huset nu sen Andjelika slutade. Jag saknar redan att ha henne att diskutera olika utvecklings områden med IT inriktning. Jag håller tummarna för att i snar framtid få en ny IT intresserad kollega så man håller sig på tårna.

Efter träffen fixade jag diplom för de som ska examineras om några veckor och sen åt jag lunch på kommunhuset, och där satt Angelika😄
Jag var alldeles ensam på kontoret hela eftermiddagen så åter igen en effektiv dag. Imorgon får vi besök av några Chalmers forskare som är intresserade av IPad och teknik i förskolan. Ska bli spännande det med.

Det var vår när jag gick från jobbet men det han bra upp rejält tills vi kom till paddocken. Nattis skulle hoppa lite. Fabian var ganska busig och dansade till och med runt lite med henne. Det gick ju bra ändå men galoppen ville inte riktigt idag. Rätt som det var halkade han till och gjorde något med bakbenet. Sen blev det korsgalopp och förvänd galopp och fel galopp för hela slanten. Tyckte att han kanske gick lite orent så hon fick avbryta tidigt och skritta av för säkerhets skull. Vila i morgon så får vi titta på lördag. Han brukar ju vara tålig. Inkubationstiden är i varje fall slut för Fabian nu och han har inte visat några symptom på kvarka så vi kan andas ut där i varje fall.

Man är inte helt nöjd med att stå i en regnig och stormig paddock alla dagar. Själva stallarbetet gick väldigt bra idag så jag undrar om jag glömt något...lite tröttare brukar jag vara men kanske var det att Nattis hunnit mocka nästan hela stallet när jag kom? Det är i varje fall väldigt skönt med kroppsarbetande och man är nöjd när man kommer inomhus även när vädret är riktigt ruggigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar