Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 20 april 2013

Vill inte gå in...

Underbar dag idag igen. Lugn och harmonisk rakt igenom och nu vill jag inte gå in fast jag måste laga middag. Jag började med att rensa bort allt gammalt bös i rabatterna runt dammen. Löv och allt äckligt får ligga kvar och ruttna så att grodynglena får något gott att äta när de kläcks. Allt för den biologiska mångfalden.

Efter en timme ungefär åkte jag till stallet och skrittade ut en långtur med Karin, Lisbeth och Rebecka. Fyra vuxna på en gång! Det är första gången tror jag. Vi hade så trevligt, jag måste nog ha de trevligaste stallkamraterna i hela världen! Fabian var helt ok i sitt ben idag så det var nog bara något tillfälligt i torsdags. Massor av klättring och vädret var helt perfekt. Tillbaka i stallet drack vi kaffe och åt bullar i solskenet. Det kan inte bli bättre.

Hemma fortsatte jag att rensa bort döda perenner och försöker dessutom dra upp lite ogräs där det funkar. Våren är så otroligt sen i år men under några torra löv hittade jag blåsippor i blom. De är så fina tycker jag. Mycket ser ut som om det har torkat och dött i februari/mars torra, kalla väder. Tur att de mesta jag odlar är härdigt, det blir dyrt annars. Karl hade överaskat med en ny trädgårdsmöbel bara för att göra sin fru lycklig. Jag borde gå och laga mat till honom så han blir glad....men det är svårt att slita sig från vårens första riktiga dag. Sol, vindstilla 16 grader...nu spricker nog våren fram i helgen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar