Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 30 maj 2013

De fick mig igen!

Mentalt bara tack och lov men ändå. Hade börjar släppa lite lite på spänningen när Jonte ringde och sa att en kompis sa att "de" frågat efter honom  allum idag. De jävlarna...! så idag bytte vi telefonnummer till barnens telefoner och börjar göra en plan för att skicka sonen till släkten på Sicilien...eller om det behövs till mer närstående halvsvenska släktingar, en stor hårig farbror och faster kanske vill ta emot. Moster och morbror kommer ju på Sverige besök snart så tyvärr är ju USA uteslutet fram till hösten men annars känns det ju som att ett studieuppehåll kan vara på sin plats?! Tyvärr är ju farmor skadad i Texas annars kunde ju sommaren ha avnjutits där.

Jag hade en workshop i morse som verkade väldigt uppskattad och vi fortsätter om två veckor med steg två. Steg ett innebar mest diskussion om iPad som verktyg, pedagogisk dokumentation, sätta på och ominstallera och att framförallt skita i alla säkerhetsinställningar för när man sen ska göra något så ligger de jäkla lösenorden och förstör... Sen var jag i barngrupp resten av dagen för att kompensera workshoppen i måndags. När jag räknar på det har jag två timmar it för lite och två timmar barngrupp för mycket, jag tänker att det nog är skit samma och försöker tänka att 25 graders sommarvärme tillsammans med 23 underbara ungar slår kontorsarbete med hästlängder.

Vi hade stallet som vanligt på torsdagar men jag var där lite senare. Kom dit och upptäckte att jag fortfarande inte hade tagit med Nattas saker och att nyckeln låg hemma. Blev till att köra hem igen medan Natta mockade. Vi skrittade ut HerrMan och Fabian i 50 minuter innan vi släppte ut dem i hagen igen. Britt ska ta in dem sent i kväll så de får njuta av sommarkvällen de också. Snart är det hästfritt, bara två veckor kvar och ångesten börjar sprida sig. 

Nu köpte jag visserligen en ny bikini på Ullared i går som onödiggör rakning av de nedre regionerna. Men jag borde börja promenera och göra de där yoga övningarna som ska hålla mig i topptrim hela sommaren redan nu. Fast här sitter jag och dricker rödvin i solnedgången och tittar på mormors dillpion och känner doften av syrener... Jag tränar nog en annan dag. Som vanligt alltså.









1 kommentar:

  1. Brad åker faktiskt inte förrän 11:e juli, ganska övertygad om han är välkommen att bo hos mina svärföräldrar, efter det! kan kolla lite sommarskolor om du vill?! Hörs I morgon :-) Puss

    SvaraRadera