Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 19 mars 2014

Spurten.

Heldag på min gamla högstadieskola Vallhamra. Instängd i ert stort och fint konferensrum. Ja hela skolan är så fin efter renoveringen och finare kommer den bli...men framför allt fint arbete i gruppen. Vi gnuggar våra geniknölar så det liksom ryker ur öronen. Så roligt och svårt samtidigt. Det kommer bli den bästa speglingen ever! Hoppas vi så klart. I morgon kommer samordnaren och hjälper oss stämma av. Vi har en lång väg att gå så jag räknar med att jobba till sent i morgon. Idag fick vi packa ihop oss precis så jag han köra in på gårdsplanen och lasta Fabian. Han var inte ens ren så kort om tid blev det idag. Men lastningen gick bra, vi fick lite hjälp av Sanna men nattis lastade honom tror jag. Jag stod och försökte få ordning på elen som glappar. Sen åkte vi tidigt för det gick ju fortare än vi tänkt. Och såklart höll elen bara några hundra meter innan det börjar glappa så blinkersen bara funkar ibland. Måste hinna lämna in den innan nästa träning.

Fabian var väldigt seg idag. Andades väldigt tungt mellan hoppningarna och var allmänt ut form. Såg ivarje fall ingen hälta eller orenhet. Han vägrade dock två gånger på ett enkelt hinder så jag blev lite orolig...Nattis tog det lugnt med honom och stannade på låga höjder och fokuserade på bra vägar i stället. Ska bli roligt att få en lite mer framåt ponny snart...håller tummarna för att det bara är en hoppträning kvar med Fabian. Samtidigt som det är jobbigt med nedräkningen tillåterlämnandet.

Transport körning och parkering gick över förväntan idag igen. Det är nästan så man börjar tro att man kan nåt;)

Nu ska jag sova förhoppningsvis gott så jag har alla gråcellerna alerta i morgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar