Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 30 maj 2014

FREDAG!!!

Och det är det...fredag. Man jobbade, maken hade vad som kallas klämdag...tycker dock att vi som jobbar är dem som kommer i kläm. Fast sen när man tänker på alla som inte har jobb...ja det är kanske inte något att klaga på att gå till jobbet när man tänker efter? 

Nej jag klagar faktiskt inte och efter jobbet åkte jag direkt hem utan att passera gå (aka stallet) bara för att sätta igång med ogräsrensningen. Den tar några veckor men jag rensar bara tre gånger per år.  Jag har mycket stora växter som täcker och ser till att ogräset inte riktigt får plats. Åtminstone i de rabatter som får sin årliga dust. Det tar sin lilla tid och kräver sin kropp. Önskar att det var nån annans kropp för det gör ont i ryggen idag. Då han jag med en lång rabatt och började på den stora. Den är tyvärr ganska övervuxen med gräs som tränger sig in från alla sidor. Men skam den som ger sig. Jag tog ett rejält snack med brännäslorna och ett lite mindre allvarligt med  kirsen. Båda hamnade i en mycket smaklig paj lite senare på kvällen tillsammans med spenat, soltorkade tomater och fetaost. Det blev mycket gott och jag har hört att både nässlor och kirskål är näringsrika...  Ivarje fall tycker familjen det var gott. Kanske något vegetariskt? Kunde ju utöka med sniglar för proteinet...undrar om man kan äta mördarsniglar? 

Dottern fick en jättefin bild på sig och Manolito som en duktig tjej på prk fotat. Tror hon brukar fotografera för ridskolan och tog även lite fina bilder på Nattis. Det här är min favorit. Jättekul med unga duktiga tjejer som har talang.

Imorgon åker vi till betet med Manolito. Då börjar de sista två intensiva veckorna med Fabian. Nedräkningen har börjat och det gör liksom ont bara jag tänker på det...vill få ut så mycket som möjligt av sista tiden men kommer inte hinna trots allt så behöver vi ju se till Manolito varje dag i hagen. Nackdelen med att äga sin egen häst och inte lämna tillbaka den för sommar lov...inte mycket ledigt i sommar...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar