Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 28 maj 2014

Inte måndag idag heller...

Vet inte varför man varje dag känns som en måndag just nu...idag satt jag på kommunhuset och fixade med lite utvärderingsformulär och annat smått och gott. Det är dags att runda av läsåret så smått. Tre onsdagar kvar att jobba innan jag är på onsdagssemester. Hade verkligen tänkt att plocka ut all övertid men då behöver jag också vara klar med allt jag ska göra innan dess.

Efte jobbet slängde jag mig hem och fixade lite plåtburkssoppa till lunch. Sen bar det iväg till stallet för att hämta transporten. Äntligen fick jag tid att fylla på däcken med luft! Jag passade på att tvätta den när jag ändå höll på så nu ser den riktigt fin ut igen. Tyvärr är det ett märkligt ljud som jag inte lyckas lokalisera. Ett knakande, knarrande knäckande ljud...tre som om transporten ska falla i bitar när jag kör. Det för mig lite nojjig för längre sträckor. Alingsås är långt bort om något händer. 


Nåväl efter lite transport fix hämtade jag in Manolito, packade bilen med utrustning i väntan på att äta ett paket nudlar till middag med Dottern. Kanske inte riktigt tillräckligt för arbetet men det var vad som fanns till buds. Bortsett från ljudet i kärran gick resan bra. Manolito verkar ha hittat balansen för nu står han stilla och äter i transporten hela vägen.

På träningen gick det bra idag med. Han var lite loj bara och hoppade inte riktigt lika smidigt som sist. Hinderhöjden låg på 85-90 på banan. Det roligaste idag var att de fick avsluta ridningen ute på gräsbanan. Hoppade ett litet hinder, en bank och en grop...lite fälttävlanstuk alltså. Manolito skötte sig som vanligt och visade på en stor fin rund galopp på gräset. Nattis njöt.

Hoppas bara han har lite energi kvar till pay&jump i morgon på prk , vet att dottern vill ha rosetter...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar