Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 15 november 2014

En perfekt dag!

En sån där dag när allt bara blir bättre ju längre dagen lider...eftersom Nattis är lite sjuk fick jag åka till stallet igen. Tänkte tömköra för att få lite variation men så skulle Lisbeth rida ut så då ändrade jag plan och hängde på henne. Vi red en timme i skogen och hade väldigt trevligt. Eftersom jag oftast är ensam i stallet blir det inte av att jag rider ut så mycket men det var helt underbart. Uppehåll, lagom varmt och nästan vindstilla. Man kan inte tro att det är mitten av november. Det var 11 grader idag. Det är skönt men terrängen är så lerig!  Men det gick bra att ta sig fram ändå. Manne får lite brottom bara ibland när det är mycket att hålla ordning på, en gång höll han på att snubbla rakt in i ett träd med huvudet före. Tur hans matte håller koll och styr. Kände mig väldigt glad och upplivad trots att vi hoppade över muren på tillbaka vägen vilket överraskade mig lite. Hehe, tant gillar inte överraskningar och snabba rörelser men det där var kul.

Hemma käkade jag lunch och tog en dusch innan jag och maken åkte in på stan. Vi skulle gå på bio och ut och äta efter. Igår försökte vi boka bord men det var fullsatt överallt så vår plan blev att kolla dropin platser på bergakungen, indiska vid heden, Texas Longhorn och till sist, takeaway om inget annat erbjöds. I den ordningen. Förväntningarna på filmen var skyhöga! Jonte såg den förra helgen och sa att den var bästa filmen han sett. Min kollega såg den med höga förväntningar i veckan och sa att den till och med överträffade dessa. Och jag håller med. Interstellar, nästan tre timmars nagelbitande spänning, drama, filosofi, kärlek och aktion och en viss del humor. Inte en sekund utan intryck och upplevelse. Jag märkte inte ens att filmen var lång. Så jag håller nog med, detta är nog en av de bästa filmer jag sett i varje fall i top tio listan. Och i genren sifi tror jag bara närkontakt av tredje graden kommer i närheten...kanske också War of the worlds med Tom Cruise... Jäkligt bra helt enkelt , se den på storbilds biograf om ni kan.

Efter filmen stannade vi också på Danilo då och om vi ville vänta i bare,n max en halvtimme, kunde vi få bord. Just sånt ligger inte för mig och maken men den här gången bestämde vi att stanna och efter bara tio minuter satt vi och hade beställt jättegod middag. Vi satt och pratade om filmen riktigt länge. Är det en sak jag älskar lite extra mycket med just min kära make är det detta. Att uppleva en film tillsammans och bara sitta och grotta ner sig efter. Underbart. Man blir helt enkelt lite extra kär vissa dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar