Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 23 november 2014

Försök att hitta känslan

Vaknade lite tröttare än jag tycker jag förtjänade, en halv flaska lyxigt rödvin på en lördag kväll till finmaten borde inte ta ut sin rätt. Kanske är det mer att magen känns som en ballong och aptiten blir obefintlig på grund av orudis? Trots magsårsmedicin...Jaja vi åt en god frukost och sen skulle jag och maken till stan och njuta av att julhandeln i god tid innan alla andra. 

På vägen stannade vi vid stallet. Maken höll Manne medan jag kände igenom honom. Lika svullet idag som igår men mindre varmt. Lyfter benet när jag klämmer på honom men det gör han ju även när man borstar...och ska man kratsa hovarna är han så snabb att lyfta att jag inte hinner röra benet. Så det är svårt att avgöra varför... Eftersom han leker och brallar lite väl i hagen beslöt vi i kväll att låta honom stå i sjukhagen ett par dar. Om det skulle vara senan som är överansträngd ska han inte galoppera på den. Gjorde i ordning några kraftburkar med minimalt med havrekross och vitaminer, morötter och mineral. Bara så vi slipper överskottsenergi. Och ny halm för den gamla var faktiskt nästan slut! 
Karl höll hästen fint och Manne försökte övertyga honom om att han är sötast och borde få morötter...Karl tyckte han påminde om en söt hund. Bra tycker jag.

På stan var de billiga parkeringsplatserna borta så det slutade med att vi shoppade lite på Frölunda torg. Riktigt mysigt och vi fick tag på tre julklappar. Jag köpte också tre nya pocket och den ena har jag redan läst halva av! Den där litteraturpristagaren får vänta ett tag till.

Jag längtar efter att kunna använda handen bättre. Det är nog ett tag tills det händer tyvärr för även om svullnaden lagt sig och jag kan röra lite på fingrarna är den fortfarande helt obrukbar. Inatt drömde jag att jag var förlamad från midjan och ner så även i drömmen är jag handikappad! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar